Tennis som livsstil

Hei,

jeg heter Mike og jeg har «levd» tennis i over 30 år. Mine første erfaringer med tennis gjorde jeg i 1982, i en alder av 14 år (fremdeles med den gode gamle tennisracket av tre) i Tennisschule-Witthöft Tennis skulle fra da av styre livet mitt.

Etter ulike tenniskurs og coachingtimer fikk jeg min første trenerlisens i en alder av 19 år og var fra da av i stand til å undervise mine egne elever.
Fra 1989 jobbet jeg som heltidstrener i Witthöft tennisskole.Fra 1997 overtok jeg jobben med å administrere tennisanlegget.

2002 var året Aspria (family and sportingclub) åpnet sine første klubber (i Tyskland) og søkte hjelp til oppbygging av deres tennisavdeling i Hamburg. Jeg fikk jobben og kunne fra da av fra kalle meg tennissjef.

Etter 19 år som tennissjef i Aspria, med budsjettplanlegging, kvalitetsstandarder, teambuilding og treneropplæring osv., følte jeg tiden var kommet for nye utfordringer.

Jeg er nå „underveis“ for å dele min tenniskunnskap og tennisglede med deg, naturligvis på tennisbanen, men også som rådgiver for tennisskoler og tennisklubber.

Jeg ser fram til å høre fra deg!
Sporty hilsen fra
Mike

Many thanks to Merethe for hjelp…

Manager

Contakt List

Tennistraining by Mike

über 30 Jahre Tenniserfahrung